Kezdőoldal Ágak Júliusi pillanatképek a Molnár-ágról, arany kitűzővel

Júliusi pillanatképek a Molnár-ágról, arany kitűzővel

09

Egy rég várt pillanat: Szeles Béla tűzi fel szponzoráltja, Vituska Albin zakójára a sorozatban negyedszer is kvalifikáló hálózatvezetőknek járó kitűzőt


Júliusban is tartalmas szakmai napot tartottak a Molnár-ágon. A szegedi képzésen a Csongrád megye több területéről érkező előadók mellett a vajdaságiak voltak főszerepben: Vituska Albin rendszeres kvalifikációja jutalmául HV kitűzőt kapott.

 Egészségügyi téma: allergia

A nap koordinátora, a mindig vidám, lelkes és magával ragadó Szirbikné Icuka HV folyamatosan jó hangulatot teremtett. Meghívott vendégük egy kiváló debreceni ágvezető, természetgyógyász volt. Gazdag Katalin ezúttal az allergia és a stresszkezelés témakörében tartott csodálatos előadást.

Segítség a hálózatépítéshez

Persze alapvetően most is a hálózatépítést segítő, munkamódszerekről szóló előadások voltak többségben. Íme, néhány téma, mely akár ötletet is adhat a következő események megszervezéséhez:

  • Olasz Ildikó hálózatvezető arról beszélt: mit kell csinálni ahhoz, hogy a nyári nagy melegben sokan legyenek a családi tájékoztatón? Egyben elárulta annak a „titkát”, hogyan lehet egy hónap alatt az 1-ről az 5. szintre repülni, 13 fővel…
  • Ocskó Erzsébet új hatosként 7500 ponttal védte meg a szintjét, előadásában saját példájával, humorosan mutatta az általa is éppen taposott utat. Egyben arról is szólt: hogyan lehet egy hónap alatt a 4-es szintre jutni?
  • Pollákné Piroska és Nagy Szilvia a 200 pont jelentőségéről beszéltek, interaktív módon. A kérdés: hogyan érdemes megcsinálni? Piroska elmesélte, miért fontos ezt már a hónap első napján rendbe tenni…
  • Első jó lépések az üzletben: névlista, időpont-egyeztetés – erről Imre Zsuzsi szólt részletesen.
  • A célokról beszélt, egy kicsit másképpen Harmat Csaba, vajdasági Ezüst HV.

Elismerésre is volt alkalom:

  • Vituska Albin boldog tulajdonosa lett az arany kitűzőnek, amit szponzora, Szeles Béla tűzött fel neki – s persze a felső vezetőjük, Harmat Csaba Ezüst HV is gratulált a csapattagoknak.
  • Molnárné Andrea lett ezúttal a céges hálózatvezetői versenyben a havi győztes. Az ágvezető szerényen azt jelezte: „e fantasztikus érzés, csodás elismerés jegyében igyekszem tovább mutatni az utat”.
01

Molnárné Andrea ágvezető “faggatja” szponzoráltját, Ocskó Erzsébetet, a nap háziasszonya, Szirbikné Icuka társasságában. A kérdés: hogyan lehet gyorsan haladni az üzletben?

02

Czékus Mónika hálózatvezető is beszámolt az általa használt sikeres munkamódszerekről.

03

Harmat Csabának, a szerbiai Ezüst HV-nak pontos tervei vannak az életre…

04

Pollákné Piroska és Nagy Szilvia azt javasolják: jó, ha már a hónap legelején megvan a saját 200 pont!

05

A képről is sugárzik Szirbikné Icuka lelkesedése

06

Ocskó Erzsébet valóban tud példát mutatni: hatosként 7500 ponttal, közel a HV szint duplájával védett…

07

A stressz kezeléséről is szólt a debreceni ágvezető, természetgyógyász Gazdag Kati

08

Olasz Ildikó (jobbra) az ágvezető, Molnárné Andi biztatására árulja el, mit kell csinálni ahhoz, hogy nyáron is legyen hallgatóság a háziinfókon

091

A kép aláírása egyben idézet az ágvezetőtől, Molnárné Andreától: “Három jó kiállású HV a Vajdaságból: Szeles Béla, Vituska Albin, Harmat Csaba. Büszkék vagyunk rátok!”

092

Molnárné Andrea, a havi céges HV-verseny győzteses

Ezeket olvastad már?