Kezdőoldal Ágak Bevált a Biocom – a családjának (is) egészséget nyújtó Magyariné Zsuzsa hálózatvezető lett a Sinka-ágon

Bevált a Biocom – a családjának (is) egészséget nyújtó Magyariné Zsuzsa hálózatvezető lett a Sinka-ágon

Két gyermek édesanyja Magyariné Zsuzsa, aki sosem volt híve a gyógyszereknek, antibiotikum-kúráknak, mindig is a természetes gyógymódokat kereste. Ez tette lehetővé, hogy rátaláljon a Biocom, vagy ő a Biocomra. Akárhonnan nézzük, a vonzás mindkét oldalról beindult, amely aztán hosszabb távon azt eredményezte, hogy Komporday Annamária (most már Arany HV) segítségével Zsuzsa is a Biocom vezetői karának tagja lett. Pedig először csak a gyermekei, s családja egészségének helyreállítása, megőrzése volt a cél! A termékek bizonyítottak (a Grépfrútmag-kivonattól a Reg-Enorig), s egy képzés kapcsán, amire végül is elmentek, felmerült bennük a kérdés: lehet, hogy tudnák csinálni…? A válasz, bőségesen kifejtve, az alábbiakban található. A poént lelőve az elején: igen. Képesek rá. Mint ahogy bárki, aki nem titkolja el a jó tapasztalatait! Egy újabb szép önvallomás, visszatekintés következik a miskolci központú Sinka-ágból.

12107282_977676448941203_7730055388467725546_n

Orvosjárás a téli szezonban
A természetes kúrákat kereső hozzáállásom még inkább fontossá vált, amikor rengeteget betegeskedtek a gyerkőceink! A kisfiunk, Gergő hazahozta a kórt az óvodából a kistesónak, aki még nem volt 1 éves sem! Tipikus helyzet: 2 hét ovi-2 hét itthon. Fül-orr-gégészhez, pulmonológushoz járás felváltva… Annyiban viszont szerencsésnek érzem magunkat, hogy doktoraink is csak végső esetben írnak antibiotikumot! Lényeg a lényeg: októbertől márciusig orvostól orvosig jártunk.

Sok minden nem vált be
Pedig próbálkoztunk: köptetők, köhögéscsillapítók, herbatári immunerősítők, homeopátiás szerek – amiket az orvosok javasoltak. Eredmény semmi, csak a pénztárcánk érezte meg! Ugyan pár évvel ezelőtt próbáltam egy másik cég termékeit a kisfiamnak, de nem váltak be. Ekkor kerestem valami olyat, amit még nem próbáltunk.

Megtalált a Biocom
Egy „internetes-anyukás” csoportban ajánlották a Biocom természetes immunerősítő termékeit. Az évekkel ezelőtti, más termékcsoporttal kapcsolatos kudarcok nem kedvetlenítettek el és kaptam sok-sok ajánlókódot! Ám akkor, azaz 2014 júniusában először alaposan körbejártam a témát, utánaolvastam a termékeknek, majd megkerestem a kérdéseimmel Komporday Annamáriát! Visszatekintve azt mondom: biztosan nem véletlenül esett rá a választásom.:)

Csak a termék volt a lényeg – akkor
Ő készségesen válaszolt minden kérdésemre és miután megbeszéltem a férjemmel, hogy nincs mit vesztenünk, elkezdtük a próbát. A regisztráció után azonnal megrendeltem azokat a termékeket, amiket Annamari ajánlott!

Ugyan már az elején jelezte nekem, hogy több is lehet ebben, ha szeretném… S azt is: 200 pont rendelése esetén még kedvezőbben vásárolhatok. Ám akkor még csak egy dologra figyeltem és azt válaszoltam: nekem az a lényeg, hogy a gyerekek jól legyenek! Amúgy sincsenek ismerőseim, nem járok sehova, mert a kislányommal vagyok itthon… (Ugye, ismerős kifogások?)

Benne volt a fiam ötben…
Szóval elkezdték szedni a gyerekek a vitaminokat és kíváncsian, ugyanakkor bizakodva vártuk a telet. És valami történt… Decemberben, amikor 5 kispajtás volt az óvodai csoportban, az én kisfiam köztük volt!! Ekkor kérdezték meg először, hogy mit adok neki.

DSCN0767
Saját készítésű „orrspray”

Eltelt úgy az óvodai tanév, hogy a kötelező szüneteken kívül nem hiányzott a kisfiunk a nagycsoportból! A kislányunk, Csenge sem lett beteg, kisebb orrfolyásokat leszámítva, amit a grépfrútcseppes, tisztított vizes, házi készítésű orrspray-vel gyönyörűen meg tudtunk szüntetni.

Sok hasznos dolgot hallottam a képzéseken
Ekkor már eljárogattam képzésekre Annamari tanácsára, és nagyon sok mindent tanultam az előadó gyógyítóktól, valamint rengeteg terméktapasztalatot hallottam. Kipróbáltunk családi szinten jó pár terméket, mert, ha a gyerekeknél ennyire bevált, hátha…

És segített!

Próbáljuk meg mégis…?
2014. decemberében részt vettem a férjemmel a miskolci évzárón, ahol számos sikertörténet elhangzott, sok elismerésben volt részük a munkatársaknak. Arra tisztán emlékszem, hogy Annamari hihetetlen eredményt ért el 1 év alatt! Miután hazajöttünk, elkezdtünk beszélgetni a férjemmel, hogy meg kellene próbálni, hiszen azért mégiscsak van jó pár ismerősünk, akinek mégis lehetne ajánlani azokat a termékeket, amik már nekünk beváltak. Aztán meglátjuk, mi lesz belőle…

Egy képzés utóélete: anyai Reg-Enor tapasztalat
Januárban tartott egy fantasztikus, teltházas előadást Szabó Sigfrid feltaláló a Reg-Enorról, ahol édesanyám és én is ott voltam. Anyukám el is kezdte a kúrát, mert már lassan elviselhetetlen gyomorfájdalmai voltak, szinte csak tejbepapit tudott enni, ugyanis minden komolyabb ételtől őrülten fájt a gyomra. Azonkívül súlyos allergiával is küzdött, amit ugyan remekül tudott kezelni az Olajfalevél-kivonat, a Calcium-magnesium, a Grapefruitmag-kivonat és az Immun Supreme (algakomplex) termékekkel, de meg akart tőle szabadulni végleg. És természetesen pár kiló mínusz is mindig jól jön egy nőnek.:) 3 nap után nem fájt édesanyám gyomra, sőt „farkaséhes” volt! Aztán szépen elindultak a kilók is.

11219335_1017980831566930_880269722707382662_nA saját élményből indult minden
Én is elkezdtem a Reg-Enor kúrát, szintén a gyomorproblémám miatt. 18 éves korom óta elkísér a reflux, amire az orvosok azt mondták, életem végéig gyógyszert kell szednem miatta. Mondanom sem kell, nem kapkodtam be az orvosságokat, de így sokszor kellemetlen tüneteim voltak. És őszintén: két gyerkőcöm születése után volt jó pár kiló, amitől szívesen búcsút vettem volna.

Miért is fontosak a képzések?
Miután fogytam-fogytunk, megkérdezték az ismerőseink, hogy mit csinálunk?

Talán itt kezdődött minden! Persze, Annamari folyamatosan lelkesített, ellátott tanácsokkal, elmondta a képzések fontosságát. És igaza volt! Nagyon fontos! Nagyon nagy lehetőség az, hogy tényleg olyan orvosoktól tanulhatunk, akik nap, mint nap alkalmazzák az alternatív orvoslást, eredményesen. Emellett olyan sikertörténeteket hallhatunk, láthatunk testközelből, ami után kétség nem marad, hogy igenis meg lehet csinálni!

A szponzorból barát lett, aki sokat segít(ett)
Lehet család, gyerekek mellett is sikereket elérni. Szponzorom, segítőm, barátnőm Komporday Annamari egy nagyszerű példa előttem! Mert megcsinálta, elérte… nem is akárhogy. 🙂 Ezúton is köszönöm Neki, és a Sinka házaspárnak azt a rengeteg segítséget, tanítást, energiát, amit kapok tőlük napról-napra, hétről-hétre. Enélkül nem lennék most itt. Rengeteg támogatást kaptam tőle, tőlük az elmúlt hetekben, hónapokban, amiért nagyon hálás vagyok Nekik! Mert természetesen azért család, gyerekek, munka mellett akadnak megoldandó problémák, nehézségek. De ha igazán akarjuk, menni fog!

Édesanyámat is szponzorálom…
Itt szeretném megemlíteni nagyszerű munkatársaimat is, akik mára már nem csak egészséget, hanem üzletet is látnak a Biocomban! Édesanyám, Éliásné Zsuzsa nagy tervekkel vágott neki a 2016-os évnek. Másik nagyszerű munkatársam Trajter Éva, aki szintén rengeteg embernek segít. Az én tervem a 2016-os évre az Ezüst HV szint elérése, és az, hogy minél több embernek tudjak segíteni, és minél több ember tudjon egészségre és plusz anyagi forrásokra szert tenni, ha akar, hiszen a Biocom mindkettőt biztosíthata.

Segítő céges és családi háttér
Hálás vagyok a Biocomnak a fantasztikus termékek miatt, mert napjainkban nem kis teljesítmény gyógyszer- és vegyszermentesen élni, de a Biocommal sikerül! Köszönöm elsősorban a férjemnek, hogy támogat ebben, és a gyerekeknek is, hogy megértik, amikor egy-egy képzés miatt nem tudok velük lenni.

Merj változtatni!
És amit üzenek mindenkinek: ha csak egy picit is nyitottak az alternatív, természetes gyógymódokra, keresik a problémájukra a megoldást mind egészségügyi, mind anyagi téren, s változtatni szeretnének: merjenek!!! Merjék kipróbálni, hiszen veszíteni valójuk nincsen. Ami működik immár évtizedek óta több ezer magyar családnál, az csakis jó lehet! És mielőtt bárki is elzárkózik tőle, mert ez MLM rendszerben működik, először gondolja át: mi van akkor, ha élete nagy lehetőségét hagyja elmenni, csak azért mert ez az üzletnek a jellege…?

A lényeg adott: jó termékek és biztos céges háttér
Mindegy, minek nevezzük, ha a termékek jók, és a visszajelzések alapján komoly problémákat is helyre lehetett már általuk hozni, és ha biztosítani tudja azt az anyagi hátteret, amit én kitűzök magamnak, úgy, hogy segítek másoknak, amiért rengeteg hálás ember vesz körül. De legfőképpen a családom hálás, mert a befektetett munka megtérül, és egyre többet tudok a családommal lenni!

Ezeket olvastad már?